Webinar 27 februari, 19:00. Wild Workshop

Schrijf je in voor de webinar op 27 februari. Hierin leer je meer over de wild workshop

15 april, van 10:00 - 20:00

De voedsel- & vleesindustrie is een smet van onze tijd! Zo aten wij vroeger minder vlees, maar jaagden wij zelf ons vlees bij elkaar. Tijdens deze workshop gaan we weer terug naar de kern.

We leren je een ree te fileren en hoe je alle onderdelen kan gebruiken voor consumptie. Samen maken we de ree klaar voor het avondeten. Deze gerechten bereiden we allemaal boven het vuur. Ook geven we iedereen de kans om met 2 personen een gans te fileren, de borst en poten krijg je samen met een recept mee naar huis.

Tussen het fileren en koken in zal je ook geleerd worden hoe je vuur kan maken doormiddel van een firesteel. Het is dus een complete wild beleving van het vuur maken tot het koken en bereiden van wild.

Schrijf je vrijblijvend in voor de webinar en stel al je vragen over fileren, waar komt het wild vandaan en waarom is dit iets voor mij...



Webinar 27 februari, 19:00. Wild Worksho...